Online Kernkwaliteitenspel
Laat ook iemand anders puzzelen met zijn of haar kwaliteiten... Mail een tip!

1. Spelregels --> 2. Eigenschappen kiezen --> 3. Kernkwadrant maken --> 4. Resultaat afdrukken

Stap 1. Spelregels

Introductie Kernkwaliteitenspel

Met het kernkwaliteitenspel gaat u op zoek naar uw kwaliteiten (talenten). In vier stappen kunt u hier iets leren over kwaliteiten die u al van nature toepast, en kwaliteiten die u nog verder kunt ontwikkelen.

Deze stappen zijn:

  1. Spelregels: Lees de toelichting op kernkwaliteiten en de werking van dit spel.
  2. Eigenschappen kiezen: Selecteer kwaliteiten en valkuilen van jezelf en van anderen. Hiermee gaat u in de volgende stap puzzelen.
  3. Kernkwadrant maken: Zet de gekozen eigenschappen in een persoonlijk sluitend kernkwadrant, en vind zo de kwaliteiten achter zogenaamde valkuilen en allergieën.
  4. Resultaat afdrukken: De laatste stap geeft het resultaat en advies, om te lezen en af te drukken.

In het gehele spel kunt u voor- en achteruit met de knoppen onderaan de pagina. Zo kunt u keuzes in andere stappen op elk moment wijzigen.

U maakt hier online kennis met één van de methodieken die Atlas loopbaantraining gebruikt binnen een scala aan werkvormen. Thema's zoals talenten inzetten, autonomie, invloed van en op de omgeving, keuzes maken en creërend vermogen komen aan bod en worden vertaald naar werkbare, passende plannen voor de dagelijkse praktijk.

En... mogen we in dit spel 'je' tegen 'u' zeggen?


ga naar: Over Kernkwaliteiten>>

Dit online spel is door Atlas Loopbaantraining in eigen beheer ontwikkeld op basis van de "Kernkwaliteiten" van Ir. Daniel D. Offman in zijn boek "Bezieling en kwaliteit in Organisaties".

Atlas Loopbaantraining. Graaf de Lambertstraat 16, 1945 RA  Beverewijk
t: 06-2458 2797, e: info@atlasloopbaan.nl, i: www.atlasloopbaan.nl.
KvK 34198531, ABN 57.64.20.158