Loopbaanconsulten
In de meeste sectoren is de tijd voorbij dat een baan zekerheid gaf voor de toekomst, als vanzelfsprekend kansen bood voor promotie en er veel mogelijkheden waren om van baan te wisselen. Veel mensen worden nu geconfronteerd met promoties die niet doorgaan, onzekere arbeidscontracten en zelfs ontslag op grote schaal.
Uw loopbaan plannen en verwezenlijken is niet eenvoudig, zeker als u daarvoor nog niet voldoende vaardigheden in huis heeft.

 

Wat kunt u doen?
Investeer in uzelf en leer hoe u met een dosis zelfinzicht mogelijkheden ziet en keuzes maakt. U ontdekt hoe u in een groep functioneert en wat uw zelfbeeld, uw dromen en ambities zijn.
Gun uzelf de ervaring te kunnen zwemmen in een zee van mogelijkheden...

 

Dit heeft Atlas Loopbaantraining te bieden.
Met individuele loopbaanconsulten leert u om naar uzelf en naar uw werk(omgeving) te kijken, mogelijkheden te onderzoeken en keuzes te maken. Daarmee heeft u een vaardigheid in handen die steeds weer van pas komt, of het nu om kleine of grote loopbaanstappen gaat. U kunt hierbij denken aan het voorbereiden en voeren van functioneringsgesprekken, een verandering van functie binnen hetzelfde bedrijf, een overstap naar een andere afdeling, of een sollicitatie. Maar zelfs in de dagelijkse werkzaamheden: hoe past dit project of deze werkzaamheden bij mij en mijn ontwikkeling?


Ook voor u?

Elk consult wordt toegesneden op uw situatie en dat wat we zijn tegengekomen in voorgaande consulten. De frequentie van de consulten wordt aangepast aan uw mogelijkheden en ontwikkelingen.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Bel 06-2458 2797 of neem contact op.