Profiel

Rob van Deursen

Profiel van Rob van Deursen:

 

"Ik ben  werkzaam als zelfstandig consultant voor ICT organisaties die zich in een veranderingstraject bevinden. In de rol van teamleider, trainer en/of coach geef ik 'handen en voeten' aan nieuwe werkwijzen, met oog voor de doelstellingen van de organisatie én de motivatie van mensen."

 

"Mijn talent is het creëren van een werksfeer waarin persoonlijke belangen, drijfveren en weerstand bespreekbaar zijn, zowel in 1 op 1 gesprekken als in groepsverband.
Met 20 jaar ICT ervaring in verschillende functies begrijp ik de techniek en de functionaliteit en ben ik bekend met de vele manieren waarop ICT wordt toegepast. Ik treed vaak op als 'vertaler' voor verschillende disciplines.
Deze combinatie van talent en ervaring stelt mij in staat om de persoonlijke en bedrijfsmatige aspecten van een veranderingstraject te verenigen en blijvende veranderingen in de organisatie te bewerkstelligen."

 

Persoonlijke kenmerken:

 Noloc - Vereniging voor Loopbaan Professionals

Rob van Deursen is lid van Noloc. Dit is de beroepsvereniging voor (ruim 1300) professionals werkzaam op het gebied van loopbaanadvisering, outplacement, beroepskeuzeadvies en carrièrecoaching.

 

Meer informatie over mijn achtergrond vraagt u per mail aan.